Onder de bezielende leiding van de 26 jarige Manager, Christal Sajini is in April het eerste cursusjaar van start gegaan. Zij heeft naast een master in fysica ook een onderwijsbevoegdheid behaald. Haar grootste wens was echter om een sociaal project te mogen begeleiden. Christal stuurt het skill centrum waar drie leerkrachten werkzaam zijn op enthousiaste wijze aan.

Het centrum is klein van start gegaan omdat we natuurlijk nog een degelijke naam moeten opbouwen in dit rurale gebied.

Er zijn op dit moment 12 vrouwelijke kleermakers en 10 computerstudenten begonnen aan de cursussen. Allen komen uit de rurale gebieden. Zij worden op het skill centrum begeleid om zich te ontplooien middels het leren van nieuwe vaardigheden. Naast het reguliere lesprogramma wordt er door Christal gewerkt aan algemene ontwikkeling, zelf bewustzijn en het kweken van zelfvertrouwen. We zijn benieuwd waar de leerlingen zullen staan na het eerste cursusjaar?