Dankzij een vruchtbare samenwerking met Wilde Ganzen is de realisatie van zes toiletten en een watertank voor het Community Center in Thickurichy zeer binnenkort een feit!!!

Dit Water en Sanitatie Project voor St. Gabriel the Archangel Community in Tamil Nadu is heel belangrijk voor deze gemeenschap om de volgende redenen:

• Het dorp is gelegen aan de oever van de rivier en het community center op de top van de heuvel. Bij overstromingen, die in dat gebied veelvuldig voorkomen vluchten de mensen naar de top waar het Community Center is.

• Het Centrum wordt gebruikt als een noodzakelijke ruimte voor familie en sociale bijeenkomsten.

• Tussen de 1000 en 3000 mensen maken gebruik van dit Center

• Het Centrum is een goede schuilplaats bij een calamiteit of afsluiting van een energiebron bij een ramp.

• De Center Hall met een goede watervoorziening zal gebruikt kunnen worden voor verschillende trainingen voor de jeugd, vrouwen en boeren. Deze trainingen zullen de mensen echt helpen in hun ontwikkeling, wanneer er veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen zijn komt dit de levens situatie van de bewoners ten goede.

De bouw van het Community Center is door de lokale bewoners gerealiseerd, wat echter nog ontbrak waren zes toiletten en een watertank. Noodzakelijk voor het goed functioneren van dit centrum.

Zoals vermeld komen die er nu er nu hopelijk zeer spoedig dankzij Wilde Ganzen en onze donateurs.