In het kader van het bevorderen van de duurzaamheid van het Skill Center, is er veel nagedacht over de manier waarop wij dit kunnen bewerkstelligen.

De leerlingen van het Skill Center hebben in samenspraak met ons en onze contactpersonen het idee uitgedacht van een klein winkeltje, bij de ingang van het terrein waarop het Center staat en zichtbaar vanaf de weg. Dit alles is gerealiseerd met behulp van twee donaties die wij hebben gekregen, welke graag anoniem willen blijven maar waarvoor wij zeer dankbaar zijn.

In het winkeltje zijn op dit moment twee mensen werkzaam en er is plek voor zeker 3 plekken meer.

De kleding en overige producten zoals tafelkleden, zakdoeken etc welke de leerlingen fabriceren in hun tailoring/ embroidery classes in het Skill Center, worden hier verkocht. Zo kan het geld terug stromen in het Center en daarmee is een eerste stap gezet in het selfsupporting zijn van het Center.